Øger blodgennemstrømningen​

Prøvebehandling for 400 kroner​

Få tilskud til mine behandlinger​

Japansk lifting

Akupunktur tilbydes af erfaren akupunktør

Overvejer du at få akupunktur? Hos Zone A står jeg klar til at hjælpe dig! Akupunktur og øreakupunktur er en behandlingsteknik, hvor man ved at placere tynde sterile engangsnåle på bestemte punkter i kroppen eller i et øre genskaber kroppens naturlige energimæssige balance og styrker krop, psyke og immunforsvar.

Jeg har kunder i blandt andet Odense, Næsby, Snestrup og omegn, som benytter mig som akupunktør.

En akupunktør arbejder med traditionel kinesiske medicin

Akupunkturens historie går mere end 4.000 år tilbage. I Kina bruges det som en integreret del af sygehusbehandlinger. Først i 1979 blev akupunktur anerkendt af WHO som helbredelsesmetode til en lang række sygdomme. I dag er den stadig genstand for stigende interesse i medicinske kredse.

​​

Akupunktur såvel som zoneterapi er baseret på balancen mellem de to kræfter Yin og Yang, der er afgørende for, at kroppen har det godt. Tanken er, at der findes 12 energibaner i kroppen – de såkaldte meridianer. Formålet med akupunkturnålene er at genoprette kroppens normale energibalance, som kaldes "qi".
 

​Min behandlingsmetode som akupunktør tager udgangspunkt i den traditionelle kinesiske medicin – herfra anvender jeg flere effektive diagnoseredskaber som grundlag for et behandlingsforløb. 

Læs mere om akupuntur på www.aku-net.dk. Hér kan du også tilmelde dig et nyhedsbrev.

​Hvad koster akupunktur?

Bemærk, at du kan få tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Jeg indberetter din behandling til Sygeforsikringen Danmark, således du modtager tilskuddet automatisk. ​

Kontakt mig i dag for at bestille en tid

Vil du have en tid til akupunktur? Kontakt mig allerede i dag på telefon 20 73 75 93, eller skriv til e-mail zoneanette@gmail.com

Jeg tilbyder endvidere øreakupunktur, fodpleje og mange andre behandlinger.

Udfyld og bliv kontaktet

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​ZoneA v/Anette Harder

CVR: 31303982

adresseinformation

kontaktinformation

​Telefon: 20 73 75 93

E-mail: zoneanette@gmail.com