Øger blodgennemstrømningen​

Prøvebehandling for 400 kroner​

Få tilskud til mine behandlinger​

Japansk lifting

​Behandlinger

Trænger du til forkælelse ?

Få rettet op i ubalancen eller få plejet dine fødder.

Jeg behandler alt fra nedsat immunforsvar til mave-tarmproblemer.
Har du nogle arbejdsskader eller belastninger kan jeg hjælpe dig, både med musearm, tennisalbue,ryg- nakke- og skulderproblemer. Muskel- og ledsmerter eller gigt kan jeg også være behjælpelig med.

Zoneterapi kan behjælpe stress, smerter og blodcirkulationen – Du behøver ikke at være syg for at få en behandling da det kan være en forkælelse for at få afslappet kroppen fra en hektisk hverdag.

Zoneterapibehandlingen hos Zone-A foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand o.a., dannes et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Gennem behandlingen påvirkes hele kroppen til at søge efter optimal balance.

Jeg kombinerer ofte zoneterapien med øreakupunktur. Jeg har erfaring med at zoneterapi og øreakupunktur supplerer hinanden godt.

De, der ikke er trygge ved nåle, tilbydes behandling med små frø, der sættes på ørepunkterne med et lille stykke plaster.

Et godt helbred har mange faktorer. Derfor får du også gode råd om kost, vitaminer og mineraler i forbindelse med Zoneterapibehandling hos ZoneA.

Jeg har i mange år interesseret mig for helbredende urter, og denne viden gør jeg også brug af i mine råd til mine klienter mest i form af anbefalinger af urteteer.​

​Kontakt mig for mere information

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​ZoneA v/Anette Harder

CVR: 31303982

adresseinformation

kontaktinformation

​Telefon: 20 73 75 93

E-mail: zoneanette@gmail.com