Øger blodgennemstrømningen​

Prøvebehandling for 400 kroner​

Få tilskud til mine behandlinger​

Japansk lifting

Fodpleje og fodbehandling af klinisk fodplejer

Trænger du til fodpleje? I 2011 udvidede jeg mit virke i Zone A med at blive uddannet til klinisk fodplejer. Det betyder, at jeg kan tilbyde forskellige former for fodpleje, fodbehandling og anden pleje af fødder for mine kunder i blandt andet Odense, Snestrup, Næsby og omegn.

​Fodbehandling er også for livsnydere

​​Jeg tilbyder kærlig pleje af dine to venner, som bærer dig gennem livet. Fodpleje er for dem, der har svært ved selv at nå derned eller har problemer med hård hud, ligtorne, hælrevner og lignende. Pleje af fødder er bestemt også for livsnydere, der gerne vil vedligeholde kroppen eller bare forkæle sig selv med et besøg på en fodklinik.

Jeg kan blandt andet tilbyde:

​Almindelig fodpleje (30–60 minutter): Behandlingen består af et kort fodbad, klip, rensning og slibning af negle. Dertil kommer, at hård hud skæres eller slibes væk, ligesom foden undersøges for ligtorne, fodvorter, nedgroede negle og andre gener. Disse behandles også, hvis tiden tillader det. Til sidst masseres fødderne i en god creme. ​

Luksusfodpleje (60-90 minutter): Denne behandling består af almindelig fodpleje, der suppleres med peeling og scrub. Foden indgnides i en creme med små korn, som består af salt eller sukker, hvorved døde hudceller fjernes, hvorpå huden efterlades blød. ​

Du tænker måske: Hvad koster fodpleje?

​Mine priser for fodpleje afhænger af den valgte pakke. En almindelig fodbehandling varer 30-60 minutter, og der skal påregnes ekstra tid ved tilkøb af andre ydelser. 

Jeg kan tilbyde en særlig pris ved kombinationsbehandlinger på min klinik. Du kan læse mere under priser.

Du skal påregne ekstra tid, hvis du ønsker udebehandling. Der er et tillæg på 30 kroner for kørsel i Odense og omegn. Bemærk, at du kan søge om et tilskud fra kommunen på op til 85 procent for behandling hos en fodterapeut, hvis du er pensionist med bevilget helbredstillæg.​

Kontakt mig for at få en tid til pleje af fødder

​Jeg har altid tid til at tale med dig. Måske ønsker du at høre mere om fodterapi, eller måske vil du bare have en pris for fodpleje. Du skal ikke holde dig tilbage, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Vi kan for eksempel tale om muligheden for kombinationsbehandlinger.

Du er altid velkommen til ringe på telefon 20 73 75 93, og jeg glæder mig til at høre fra dig. Du kan også bare sende en e-mail til zoneanette@gmail.com.

​Kontakt mig for mere information

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​ZoneA v/Anette Harder

CVR: 31303982

adresseinformation

kontaktinformation

​Telefon: 20 73 75 93

E-mail: zoneanette@gmail.com